Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهسا میرزا طبیبی با بیان اینکه برای اولین بار در بازی‌های کشورهای اسلامی شرکت می‌کند، گفت: رقبایم را می‌شناسم و شرایط خوبی دارند. سطح مسابقات بالاست و کار آسانی پیش رو ندارم.

به گزارش ایران اکونومیست، بازی‌های کشورهای اسلامی از ۱۷ مرداد ماه به میزبانی قونیه برگزار می‌شود و دوومیدانی ایران در این دوره ۱۶ نماینده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

مهسا میرزا طبیبی، رکورددار پرش با نیزه زنان ایران که جزو نفرات اعزامی به بازی‌های قونیه است، در گفت‌وگو با ایران اکونومیست به وضعیت آمادگی خود اشاره و بیان کرد: مثل همیشه تمریناتم را دنبال می‌کنم. شرایط بدنی و آمادگی خوبی هم دارم. در چند مسابقه‌ای که امسال شرکت کردم رکورد چهار متر را به ثبت رساندم که خیلی نزدیک به رکورد ملی بود. تلاش داشتم رکورد ملی را هم بشکنم که نشد اما امیدوارم در بازی‌های کشورهای اسلامی عملکرد خوبی داشته باشیم.  

او در مورد حضور خود برای اولین بار در بازی‌های کشورهای اسلامی گفت: اولین مسابقه معتبری است که اعزام می‌شوم. رقبایم را می‌شناسم و شرایط خوبی دارند. سطح مسابقات بالاست و کار آسانی پیش رو ندارم اما امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که نتیجه خوبی کسب کنم.  

میرزا طبیبی با بیان اینکه دوست دارم مدال بگیرم و روی سکو بروم، ادامه داد: در این مدت خیلی تلاش کرده‌ و زحمت کشیده‌ام. بسیاری از مسابقات به دلیل شرایط کرونا کنسل شد اما امیدوارم در بازی‌های قونیه علاوه بر رکوردشکنی روی سکو هم بروم. انگیزه‌ام بالاست و امیدوارم نتایج خوبی هم کسب کنم.  

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دوومیدانی ، مهسا میرزا طبیبی ، بازیهای کشورهای اسلامی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دوومیدانی مهسا میرزا طبیبی بازیهای کشورهای اسلامی بازی های کشورهای اسلامی میرزا طبیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۸۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، دکتر مسعود بیننده در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: این همایش در سطح ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، در تاریخ ١٩ اردیبهشت ماه در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد. 

وی گفت: پژوهشکده‌ی کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری در محل دانشگاه کردستان برگزار کند.

بیننده افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و ۴ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد. 

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود. 

بیننده در ادامه با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی بیان داشت: میرزا احمد داواشی(۱۳۵۹-۱۲۷۹ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است. 

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی اظهار داشت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویی‌اش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است. 

وی تصریح کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولا به همان نام خوش‌آوی خودش یعنی احمد که یکی از نامهای مبارک پیامبر اسلام(ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.  

دکتر بیننده مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در ادامه بیان کرد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه‌ی مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم آید. 

وی در پایان عنوان کرد: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌‌ی وسیعتر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست‌جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه‌ و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقتی اصفهان بهشت ارامنه بود!
  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • پاری سن ژرمن رکورددار به لرزه درآوردن تیرک دروازه در طول یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا
  • مهرانپور: باید پول حلال از پیکان بگیریم/ امیدوارم بازی با استقلال تشریفاتی شود!
  • همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود
  • بدشانس‌ترین استقلالی، رکورددار مصدومیت‌های تلخ
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • کاپیتان سابق استقلال: آن سپاهانی بدون شک خودش دختر نداشت | نکونام امروز بازیکن نیمکت نشین را فیکس کند